Sunday 17 April 2016

Vuodoista

http://yle.fi/uutiset/kahdeksan_vuotoa_ja_paljastusta_jotka_puhuttivat_maailmaa/8807774

Tämän reportaasin yhteydessä on hyvä palauttaa mieliin, että jos kerta Snowden paljastukset olivat Venäjän käsialaa, kuten Saksan kotimaan turvallisuuspäällikkö tuntuu ajattelevan*, koska ne olivat hankalia Lännelle, voisi olettaa, että Panamavuodot ovat niin sanotusti länsiklikin agendan mukaisia, ainakin siinä miten ne julkisuuteen tuotiin*1...
Tosin on syytä myös huomioida, että Panamavuodot voivat olla osaltaan osa paljon suurempaa kuviota, jolla maailman tilannetta pyritään rauhoitamaan. On varsin selvää että kurjistaminen ja eriarvoistuminen on tuonut monet maat jo sisällissodan partaalle, ja on omistavan luokankin etu, ettei yhteiskuntarauha järkkyisi. Voi itse asiassa olla, että tässä yritetään jo ennalta hallita kriisiä, jonka laajuus on vasta paljastumassa*2&*3.
Maailmantalouden kriisiytymisestä johtuva herkkyys, ja talousklikkien välinen maailmansota eivät sovi hyvin yhteen, eivät varsinkaan ilmaston lämpenemisen ennätysvuoden kanssa.
Se mikä on totta, on loppuviimein se, ettei bittirahaa voi syödä, ja ihmiset ovat yhtä kuin yhteiskunta. Jos systeemimme kaatuu, me voimme neuvotella toisen, paremman systeemin, jos emme tapa toisiamme ensin.



*   https://www.rt.com/news/339855-german-spies-snowden-russia/
*1 http://www.telesurtv.net/english/news/US-Admits-to-Indirectly-Funding-Panama-Papers-Leak-20160409-0013.html
*2 http://www.zerohedge.com/news/2016-04-15/fed-sends-frightening-letter-jpmorgan-corporate-media-yawns
*3 http://goldstockbull.com/articles/gold-price-discovery-moving-to-china-in-april/

No comments:

Post a Comment